top of page
Søg
  • ce0717

Udtalelser om NADA

Tony Jr Mammen, elev på GF 2 Personvognsmekaniker


Tony var nervøs for sin eksamen. Tony siger: Jeg kan godt finde ud af matematik, men jeg har lært det i Spanien, og der lærte vi det på en anden made end her, så det har gjort mig forvirret.


Før eksamen: Tony har fået NADA 2 gange før sin matematikeksamen. Første gang 5 dage før eksamen og anden gang mødte Tony kl. 7:15 samme dag som sin eksamen for at få NADA. Han skulle op som den første på holdet.


Efter eksamen: Tony joker." Det gik ikke godt, jeg fik 00 med et smil på læben." Han fortsætter: "Nej det gik rigtig godt, jeg følte, jeg havde styr på det, og jeg var meget mere rolig, end jeg plejer. Jeg følte, at jeg havde styr på det hele vejen. Det var helt klart en god oplevelse med NADA. Den gjorde et eller andet, som var godt for mig."


Læreren udtalte bagefter: "Toni har haft en tendens til at haste sig igennem opgaverne. Det kan virke noget ustruktureret, hvilket vi har talt om nogle gange. Men jeg oplevede en rolig og afbalanceret elev, som klarede sig rigtig godt, så godt, at han fik 10, og det er på trods af, at jeg, lige som Tony selv, var nervøs for, hvordan han ville klare sig.











117 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page